Pchacze, barki, pasażerki.....

Żegluga szuwarowo-bagienna ;-)

Fusni emrin e përdoruesit dhe fjalë-kalimin
Vositësi juaj nuk pranon cookies
Emri i përdoruesit
Fjalëkalimi
Confirm:
Më mbaj mend
Kam harruar fjalë-kalimin !